Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Şubat 2024 - 10:51 Yorum: 0

Vestel Bursa’da üç yeni Ekspres Mağaza açtı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Vestel, alışveriş deneyimini iyileştirmek ve geniş bir ürün yelpazesini tüketici ile buluşturmak için Türkiye’nin dört bir yanında mağaza yatırımlarına devam ediyor.Türkiye genelinde hızl...

Vestel Bursa’da üç yeni Ekspres Mağaza açtı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Vestel, alışveriş deneyimini iyileştirmek ve geniş bir ürün yelpazesini tüketici ile buluşturmak için Türkiye’nin dört bir yanında mağaza yatırımlarına devam ediyor.
Türkiye genelinde hızla yaygınlaşan Vestel Ekspres mağaza konsepti ile Bursa’da da büyümeye devam eden Vestel, online alışveriş kolaylığını mağazalarına taşıyarak alışveriş deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Bursa’da üç farklı bölgede açılan yeni ekspres mağazalar ile hızlı teslimat avantajı sunulurken, açılışa özel kampanyaların devam ettiği açıklandı.
Yıldırım Yeşilyayla Ekspres Mağaza
118 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürün bulunurken, akıllı ekran ile mağazada olmayan ürünlere ulaşma imkânı sunuluyor.
Yıldırım Erikli Ekspres Mağaza
120 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürün bulunurken, akıllı ekran ile mağazada olmayan ürünlere ulaşma imkânı sunuluyor.
Nilüfer Mudanya Yolu Ekspres Mağaza
139 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürün bulunurken, akıllı ekran ile mağazada olmayan ürünlere ulaşma imkânı sunuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri