Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 26 Mart 2024 - 16:22 Yorum: 0

VEDAŞ’tan zorlu kış mesaisi

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü ekipleri, kar kış demeden arızayı gidermek için gerektiğinde elektrik direğini sırtlarında bile taşıyor.Kar ve tipiye rağmen araçların gidemediği bölgelere saatlerce sırtlarında...

VEDAŞ’tan zorlu kış mesaisi

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü ekipleri, kar kış demeden arızayı gidermek için gerektiğinde elektrik direğini sırtlarında bile taşıyor.
Kar ve tipiye rağmen araçların gidemediği bölgelere saatlerce sırtlarında elektrik direği ile yürüyen ekipler coşkun akan dere engelini ise halatla direği çekerek aştı. Bitlis’te elektrik arıza ekipleri, kar ve tipi nedeniyle il merkezi ve kırsalda yaşanan elektrik arızalarını gidermek için yoğun mesai harcıyor.
Devrilen direklerin yerlerine yenilerini dikmek için karla kaplı arazide sırtlarına elektrik direklerini taşıyan ekipler, kopan iletken hatlarını da yenileyerek yerleşim yerlerine enerji veriyor.
VEDAŞ saha personeli Mehmet Sezgin Özışık, olumsuz hava şartları nedeniyle kar, tipi ve fırtınaya rağmen VEDAŞ olarak vatandaşların Ramazan ayında mağdur olmaması için sahalarda olduklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri