malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 ’Yenidoğan çetesi’nin etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen üyelerinin ifa...20:12 Köyceğiz’de orman yangını20:09 Gençlerbirliği haciz işleminin sonlandırıldığını duyurdu20:08 ADIM Üniversiteleri Denizli’de bir araya geldi19:58 Antalya’da 5 yıldızlı otelde yangın paniği19:56 Elazığ’da 8 bin litre kaçak içki ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı19:55 Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nda "Muhammed Nayir Camii ve Ayşe Aktaş Kur’an K...19:55 İzmir’de evinde yalnız yaşayan kadın bıçaklanmış halde ölü bulundu19:55 Meydan 24 Yaşam Merkezi 1 Kasım’da açılıyor19:53 Birecik’te kaçakçılık operasyonu: 3 gözaltı19:25 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: “Sinwar’ın şehadeti Filistin direnişinin güc...19:24 Bakan Tunç: "Suçların önlenmesine yönelik yeni düzenlemeler yapacağız"19:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya, İran, Azerbaycan ve Ermenistan’ın dışişleri ba...19:22 Muş Gençlik Merkezi’nde hat sanatı eğitimi devam ediyor19:09 Amasya’da çukura düşen inek vinç yardımıyla kurtarıldı19:08 Kırklareli’nde çeşitli suçlara karışan 13 şüpheli tutuklandı18:56 Bakan Tunç, Seydikemer’de cami, eğitim merkezi ve kütüphane açılışlarını ge...18:55 Lüleburgaz’da 3 bin 360 litre etil alkol ele geçirildi, 2 kişi yakalandı18:54 Mardin’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı18:53 1 Mayıs’ta terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 17 sanığa 10 y...
Yaşam 28 Şubat 2024 - 09:23 Yorum: 0

VEDAŞ’ın son teknoloji ’Kablo Test Aracı’ göreve başladı

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), elektrik kablolarını yer altına alarak enerji kalitesini artırmaya yönelik yatırımlarını tüm hızıyla sürdürürken, muhtemel yeraltı kablo arızalarına daha hızlı müdahale edebilmek için de filosuna “Kab...

VEDAŞ’ın son teknoloji ’Kablo Test Aracı’ göreve başladı

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), elektrik kablolarını yer altına alarak enerji kalitesini artırmaya yönelik yatırımlarını tüm hızıyla sürdürürken, muhtemel yeraltı kablo arızalarına daha hızlı müdahale edebilmek için de filosuna “Kablo Test Aracını” kattı.
VEDAŞ, şehir merkezi ve ilçelerde vatandaşa kesintisiz ve daha kaliteli enerji temini için iletim hatlarının yer altına alınması ile beraber yeraltı şebekelerin işletme ve bakım kalitesini artırmak için donanımlarını artırıyor. VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü, araç filosuna kattığı “Kablo Test Aracı” ile yer altı kablolarından kaynaklanacak elektrik arızalarına daha hızlı ve daha sağlıklı müdahale etme imkânı bulacak.
VEDAŞ tarafından yeraltı kablolarında yaşanabilecek arızaların çok daha kısa sürede tespit edilerek onarılabilmesi için satın alınan yeni kablo test aracı, Bitlis’te aktif bir biçimde kullanılmaya başladı. Oluşan arızaların tespit edilmesi ve onarılması yaklaşık olarak 2-3 gün sürerken, bu araç sayesinde ise arızanın tespiti ve onarılması 1 saate indirgenmiş oluyor.
VEDAŞ’ta görevli röle ve kablo teknisyeni Semih Kayalı, elektrik kablolarının günümüz itibari ile artık yer altına alındığını ifade ederek, “Yer altı kablolarıyla abonelerimize enerji taşımaktayız. Bu süreçte ilerleyen teknolojik araçlarımızla bizde abonelerimize hizmet vermekteyiz. Getirmiş olduğumuz teknoloji sayesinde en kısa süre zarfında maksimum 15-20 dakikada kablo tespiti yapılıyor. Yaklaşık 30 dakikada arızayı giderip abonelerimize enerjiyi veriyoruz. Daha önce kablo test aracı yokken 50 metrelik kabloyu boşa alıyorduk, kazınıyordu ve arızasının nerede olduğunu bulmak için bir cihaz yokken bu şekilde çalışıyorduk. Ama şu anda arıza tespit aracımız noktasal testle teşhisini yaptıktan sonra arıza yeri burası diyerekten hemen sonra bu arızaya müdahale ederek en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri