malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 08 Kasım 2023 - 11:04 Yorum: 0

Vatandaşlar okul yoluna yaya geçidi istiyor

Eskişehir’de bir okulun önünden geçen ve öğrenci yoğunluğu yaşanan caddede yaya geçitti ve kasisin olmaması çevrede yaşayan vatandaşları, velileri endişelendiriyorOdunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi Balsu Bulvarı üzerinde, birçok okul...

Vatandaşlar okul yoluna yaya geçidi istiyor

Eskişehir’de bir okulun önünden geçen ve öğrenci yoğunluğu yaşanan caddede yaya geçitti ve kasisin olmaması çevrede yaşayan vatandaşları, velileri endişelendiriyor
Odunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi Balsu Bulvarı üzerinde, birçok okul olmasına rağmen kasis ve yaya geçidinin olmaması tepkilere neden oldu. Veliler, caddede okul olmasına rağmen herhangi bir trafik önleminin alınmadığını ve çocukların karşıdan karşıya geçerken korkarak geçtiklerini ifade etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise daha öncesinde Büyükşehir Belediyesine dilecek verdiklerini iddia ederek çözüm bulmadıklarını söylediler. Bölgede yaşayan vatandaşlar ve okula çocuklarını getiren veliler, yetkililere seslenerek bu okulun önünde trafik önlemleri alınması gerektiğini belirterek, yaya geçidi, kasis ve trafik ışığının yapılması gerektiğini söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri