malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 20 Ocak 2024 - 10:50 Yorum: 0

Van’da kuyuya düşen köpeği itfaiye ekipleri kurtardı

Van’ın Edremit ilçesinde kuyuya düşen sahipsiz köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.Edinilen bilgiye göre olay, Edremit ilçesi Elmalık Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir mülkiyette su kuyusu için açılan ve üstü kapatılm...

Van’da kuyuya düşen köpeği itfaiye ekipleri kurtardı

Van’ın Edremit ilçesinde kuyuya düşen sahipsiz köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Edremit ilçesi Elmalık Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir mülkiyette su kuyusu için açılan ve üstü kapatılmayan yaklaşık 4 metre derinlikteki kuyuya düşen sahipsiz köpeği gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerinde olay yerine Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Edremit Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışması başlatan ekipler, köpeği özel aparatların yardımıyla mahsur kaldığı yerden çıkardı. Kuyudan çıkarılan köpek, Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri