Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 01 Haziran 2024 - 13:09 Yorum: 0

Van’da "Hanzala Güldüğünde" oyunu sahnelendi

Van Filistin’e Destek Platformu tarafından İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla "Hanzala Güldüğünde" isimli tiyatro sahnelendi.Van’da yaklaşık 54 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Van Fil...

Van’da 'Hanzala Güldüğünde' oyunu sahnelendi

Van Filistin’e Destek Platformu tarafından İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla "Hanzala Güldüğünde" isimli tiyatro sahnelendi.
Van’da yaklaşık 54 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Van Filistin’e Destek Platformu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınamak üzere çeşitli organizasyonlar yapıyor. Son olarak Van Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda oynanan oyunu yüzlerce vatandaş izledi. Duygu dolu anların yaşandığı anlarda oyunu izleyen vatandaşlar, zaman zaman İsrail’e aleyhine sloganlar attı.
Hubaba Tiyatro Kültür ve Sanat Merkezi tarafından sahnelenen Hanzala Güldüğünde oyunu izleyici tarafından uzun süre gözyaşları eşliğinde alkışlandı. Aziz Saydut’un yazıp yönettiği Hanzala Güldüğünde oyununda Habib İnan, Ercan Ulutaş, Furkan İnan, Hikmet Gündal, Civan Karaboğa, Emirhan Şabu,Bulut Saydut,Nesli Melek Saydut ve Ahsen Zeynep Saydut rol aldı.
Oyun, Filistin direnişinin sembolü olan "Dabke" dansı ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri