Van’da, sıcaklıkların artmasıyla baharın müjdecisi kardelenler çiçek açtı.
Van-Bitlis karayolu üzerindeki karlı dağların eteklerindeki kardelenler çiçek açtı. Doğu Anadolu Bölgesi’nde karları adeta delerek güneşe kendilerini gösteren kardelenler görenleri mest ediyor. Baharla birlikte boy vermeye başlayan beyaz çiçekler, dağların zirvesindeki kar örtüsüyle güzel manzara sunuyor.
Nihat Özel isimli vatandaş, "Yoğun geçen kışın ardından ilkbahara hayırlısı ile kavuştuk. Baharın müjdecisi çiçekler de açtı, güzel bir bahar olacak İnşallah" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.