malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ekim 2024 - 12:43 Yorum: 0

Van Star Masterler geleceğin sporcuları için harekete geçti

Eski Vansporlu ve amatör futbolcuların kurduğu Van Star Masterler, geleceğin sporcularını keşfetmek için harekete geçti.Van’da eski Vansporlu ve amatör futbolcuların kurduğu Van Star Masterler, geleceğin sporcularını keşfetmeyi hedefli...

Van Star Masterler geleceğin sporcuları için harekete geçti

Eski Vansporlu ve amatör futbolcuların kurduğu Van Star Masterler, geleceğin sporcularını keşfetmek için harekete geçti.
Van’da eski Vansporlu ve amatör futbolcuların kurduğu Van Star Masterler, geleceğin sporcularını keşfetmeyi hedefliyor. Konuya ilgili açıklamada bulunan Van Star Masterler Başkanı İbrahim Koç, amaçlarının Van’daki gençlere sporu ve futbolu sevdirerek, aynı zamanda da kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu belirterek, “Amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı spora ve futbola yönlendirerek, onları güzel bir geleceğe taşımaktır. İnanıyoruz ki, sporla ilgilenen gençlik, her türlü kötülüklerden uzak durur. Bizler de Başkan Yardımcımız Barış Meriç ve Teknik Direktör Bengin Çakay ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Van Star Masterler’in 1974 Vanspor’u bünyesine kattığına da değinen Koç, “1974 Vanspor, yeni seçilen Başkan Kenan Yağız ile Başkan Yardımcısı Özcan Polater öncülüğünde ve Van Star Masterler desteği ile U16, U17 ve U18 akademi liginde mücadele edecekler. Şimdiden kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Van Star Masterler’in 27-31 Ekim tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan uluslararası turnuvaya katılacaklarını da hatırlatan Koç, turnuvada Van’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri