malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:14 6 kişinin öldüğü 34 kişinin yaralandığı otobüs kazasında şoför tutuklandı00:08 Ardahan kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı23:59 “Saklı İstanbul” belgeselinin 2. sezonunun galası yapıldı23:58 Beylikdüzü’nde park halindeki tır alev alev yandı23:56 Niğde’de 4. Gastronomi Festivali’nde Ceza rüzgarı esti23:53 Hizbullah’tan Sinwar açıklaması: “Komutanın şehadeti, siyonist tümörü yok e...23:49 Sultangazi’de Filistin’deki zulme dikkat çeken etkinliklerin açılışı yapıld...23:48 Kenan Koçak: “Futbolda girdiğiniz pozisyonu değerlendirmeniz lazım”23:43 Derviş Deniz: “Bu durumda oyuncularımı nasıl maça hazırlayacağım”23:17 Edirne’de feci kaza: Devrilen motosikletten savrulan sürücü otomobilin altı...23:13 Yıpranmış bayrağı öpüp yerinden aldı, hikayesi herkesi duygulandırdı23:12 Motosikletli şüphelilerin silahlı saldırı anı kameralarda23:11 Kocaeli’de doğalgaz paniği: Gelen ihbarlar ekipleri harekete geçirdi23:09 ABD ve Almanya’dan ortak açıklama: “Sinwar, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına...23:08 ABD: “Sinwar’ın ölümü savaşa son vermek için dönüm noktası”23:05 Gaziantep’te Filistin şehitleri için yürüyüş düzenlendi23:01 CHP Genel Başkanı Özel: "İktidar olma sözü veriyoruz"22:53 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı ve Siyasi Büro üyeleri i...22:52 Patpat uçuruma devrildi: 1 ölü, 9 yaralı22:51 Dışişleri Bakanlığı, İsrail katliamından kareler paylaştı
Yaşam 23 Şubat 2024 - 10:12 Yorum: 0

Van Gölü’nden 1 milyon 600 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı

Van Gölü’nü kirlilikten arındırmak için büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan dip çamuru temizleme çalışmaları kapsamında şu ana kadar 1 milyon 600 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine...

Van Gölü’nden 1 milyon 600 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı

Van Gölü’nü kirlilikten arındırmak için büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan dip çamuru temizleme çalışmaları kapsamında şu ana kadar 1 milyon 600 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde ‘Van Gölü’nü Koruma Eylem Planı’ çerçevesinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Van Büyükşehir Belediyesinin Van Gölü’nün temizlenmesine yönelik başlattığı çalışmalar hızla devam ediyor. Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü’nü kirlilikten arındırmak için başlatılan dip çamuru temizleme çalışmalarında birinci etap tamamlanırken, ikinci ve üçüncü etapta ise çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda 100’lerce araç ve personelle sürdürülen çalışmasında bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 600 bin metreküp balçık ve dip çamuru temizlendi. Tuşba ilçesi İskele Mahallesi sahil kısmında başlatılan birinci etap çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgede çok sayıda kuş türü yeniden görülürken, temizlik yapılan alanda vatandaşlar da zaman geçirebiliyor. Van YYÜ ve İskele 15 Temmuz Şehitler Parkı arasındaki ikinci etap ile İpekyolu ilçesi Yaşar Kemal Parkı sahil kısmındaki üçüncü etapta ekipler yoğun bir çalışma yürütüyor.
Temmuz 2021’de başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında 14 kilometrelik sahil bandında 2 milyon 700 bin metreküp dip çamuru çıkarılması planlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri