Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 10 Haziran 2024 - 19:16 Yorum: 0

Vali Yiğitbaşı’ndan sıcak havalarla ilgili uyarı: “Vatandaşlar kendilerine çok dikkat etsin ve güneşten korusunlar”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, termometrelerin yarın 38 dereceleri göstermesinin beklendiği kentte vatandaşları özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.Yapılan son meteorolojik değerlendirm...

Vali Yiğitbaşı’ndan sıcak havalarla ilgili uyarı: “Vatandaşlar kendilerine çok dikkat etsin ve güneşten korusunlar”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, termometrelerin yarın 38 dereceleri göstermesinin beklendiği kentte vatandaşları özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre kentte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkarak 38 dereceleri bulması bekleniyor. Sıcak havalarla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Yiğitbaşı, “Özellikle kronik hastalığı olanlar ve yaşlılar noktasında sıcağın çok olduğu öğle saatlerinde dışarıda olmamalarını tavsiye ediyoruz. İklim değişikliğinden dolayı hava sıcaklıklarının anormal derecede artış gösterdiği dönemlerde de orman yangınları konusunda da çok dikkatli ve tedbirli olmamız gerekiyor. Bu konuda bütün vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz. Kendilerine çok dikkat etsin ve güneşten korusunlar” dedi.
Orman yangınları konusunda da vatandaşlara uyarılarda bulunmayı ihmal etmeyen Vali Yiğitbaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Ormanlara karşı çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle uzun Kurban Bayramı tatilinde mangal gibi ateş yakma konusunda çok dikkatli olunmalı ve hassasiyet gösterilmeli.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri