Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 30 Ağustos 2024 - 09:47 Yorum: 0

Vali Eldivan: "Milletimiz bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir"

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Büyük zaferin 102’inci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirten Vali Eldivan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarihi zaf...

Vali Eldivan: 'Milletimiz bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir'

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Büyük zaferin 102’inci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirten Vali Eldivan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 102’inci yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
Ecdadımız 1071’de Malazgirt’te adalet, merhamet ve barışın timsali olan bir medeniyetin temellerini atmıştır. Dünyanın en güçlü devletlerine karşı destansı bir direnişin meyvesi olan son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti, Malazgirt’te atılan o sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Aziz Milletimizin 1071’de başlattığı şanlı yürüyüşü Büyük Taarruzla güçlendirerek Cumhuriyetimizin kuruluşu ile taçlandırması ’Ya İstiklal, Ya Ölüm’ tercihi ile baş başa kalan bir milletin neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur.
Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, rahmet ve minnetle yâd ediyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı-ı Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri