Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 22:07 Yorum: 0

Vali Balcı, kayıp üniversite öğrencisi Rojin’in babasını ziyaret etti

Van Valisi Ozan Balcı kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babasını ziyaret etti.Vali Ozan Balcı, Van’da 13 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmalarının yapıldığı bölg...

Vali Balcı, kayıp üniversite öğrencisi Rojin’in babasını ziyaret etti

Van Valisi Ozan Balcı kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babasını ziyaret etti.
Vali Ozan Balcı, Van’da 13 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulunarak ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmaların sürdüğü bölgeye İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Fırat Aslan ile giden Vali Balcı, burada bulunan Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş ve amcasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Son gelişmeleri değerlendirerek baba Nizamettin Kabaiş ile paylaşan Vali Balcı, “Kızımızın bulunması için kaybolduğu günden itibaren devletimiz tüm imkanlarıyla, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ve diğer birimlerin işbirliği içinde yoğun çaba gösteriyoruz. Çalışmalar kızımızın son görüldüğü yer dışında geniş bir alanda, çevre mahallelerde, şehir merkezinde ve 81 ilde titizlikle yürütülüyor. Kızımızı bulabilmek için tüm emare, iz, delil ve delil niteliğindeki her şey ayrıntılı bir şekilde değerlendiriliyor. Arama çalışmalarında botlar, helikopterler, dalgıçlar, arama kurtarma timleri, atlı birlikler, arama kurtarma köpekleri aralıksız görev yapıyor. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ekipleri ile Yüzüncü Yıl Üniversitesinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar, kızımızı bulana kadar devam edecek” dedi.

Vali Balcı, kayıp üniversite öğrencisi Rojin’in babasını ziyaret etti
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri