Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 08 Ekim 2024 - 12:37 Yorum: 0

Uzunköprü’de avukata bıçaklı saldırı: Zanlı tutuklandı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, kaybettiği ceza davası sonrasında avukatlık ücretini fazla bulan bir kişi, avukata bıçakla saldırarak, zorla “borcu yoktur” yazısı aldı. Avukatın şikayeti üzerine saldırgan tutuklandı.Uzunköprü Adliyesi’...

Uzunköprü’de avukata bıçaklı saldırı: Zanlı tutuklandı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, kaybettiği ceza davası sonrasında avukatlık ücretini fazla bulan bir kişi, avukata bıçakla saldırarak, zorla “borcu yoktur” yazısı aldı. Avukatın şikayeti üzerine saldırgan tutuklandı.
Uzunköprü Adliyesi’nde görülen ceza davasında Ö.A. davayı kaybettikten sonra karşı tarafın avukatlık ücreti olan 17 bin 900 lirayı ödemeye mahkum edildi. Ücreti fazla bulan Ö.A, Avukat Nebi Doğan’ın ofisine giderek ücrette indirim talep etti. Talebine olumsuz cevap alınca, yanında getirdiği bıçağı Avukat Doğan’ın boğazına dayayarak zorla “borcu yoktur” yazısı aldı.
Olayın ardından Avukat Doğan, saldırgan hakkında şikâyette bulundu. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Ö.A, emniyetteki işlemelerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından “nitelikli yağma” suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Edirne Barosu olayı kınadı
Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç, Uzunköprü Adliyesi’ne gelerek, olayla ilgili bilgi aldı. Saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek adli sürecin takipçisi olacaklarını söyleyen Karakoç, “Yurttaşın hak arama hürriyetinin teminatı olan avukatlar, davaların tarafı değildir. Bu menfur saldırıyı en üst perdeden kınıyoruz. Failin hak ettiği cezayı alması için süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Avukatın boynunda 3 santim bıçak yarası
Avukat Nebi Doğan’ın boynunda 3 santimlik bir bıçak kesiği oluştuğunu belirten Karakoç, “Meslektaşımızın yaralanmasının ciddi boyutta olmaması tek tesellimizdir. İyileşme süreci devam ediyor, ancak bu saldırı daha kötü sonuçlanabilirdi” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri