malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Şubat 2024 - 11:43 Yorum: 0

Uzungöl’ün zirvelerinde dronla tilkiyi saniye saniye takip etti

Trabzon’un Çaykara ilçesindeki Uzungöl’de dronu ile yaylaların ve dağların görüntülerini çekmek isteyen vatandaş, karşısına çıkan tilkiyi saniye saniye takip eti. Ortaya ise güzel görüntüler çıktı.Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı düny...

Uzungöl’ün zirvelerinde dronla tilkiyi saniye saniye takip etti

Trabzon’un Çaykara ilçesindeki Uzungöl’de dronu ile yaylaların ve dağların görüntülerini çekmek isteyen vatandaş, karşısına çıkan tilkiyi saniye saniye takip eti. Ortaya ise güzel görüntüler çıktı.
Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ün zirvelerindeki yaylalarda kar dağları süslerken, Uzungöllü gençler snowboard yaparak karın keyfini çıkarıyor. Uzungöl’de işletmecilik yapan Salih Şahin, yaylaların ve dağların karlı halini dron ile havadan görüntülemek isterken bir tilkiyi fark etti. Şahin dron ile uzun bir süre tilkiyi takip ederken, ortaya güzel görüntüler çıktı.
Salih Şahin, "Arkadaşlarımla beraber Şekersu Yaylası’na kayak yapmak için kar motorlarımızla çıktık. Kayak çekimleri esnasında dronumuz bir görüntü yakaladı. Görüntüyü kontrol ettiğimiz zaman bir tilki olduğunu fark ettik" dedi.
Uzungöl Özel Çevre Koruma Bölgesi’ne yakın olan bölgede onlarca çeşit yabani hayvan barınıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri