Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 12 Eylül 2024 - 16:28 Yorum: 0

Uyuşturucu parasını alamayınca ablasının evini yaktı

Adana’da kız kardeşini tabancayla vurduğu için cezaevine girip denetimli serbestlik yasasından faydalanarak dışarı çıkan bir kişi, uyuşturucu parası alamayınca ablasının evini yaktı.Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde meyd...

Uyuşturucu parasını alamayınca ablasının evini yaktı

Adana’da kız kardeşini tabancayla vurduğu için cezaevine girip denetimli serbestlik yasasından faydalanarak dışarı çıkan bir kişi, uyuşturucu parası alamayınca ablasının evini yaktı.
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Halil Ç. (24), ablası Hülya Ç.’nin (30) oturduğu eve annesi Halime Ç.’nin (45) yanına gitti. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Halil Ç., annesinden uyuşturucu parası istedi. Anne Halime Ç. parayı vermeyince Halil Ç. evi ateşe verip kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Evde maddi hasar meydana geldi.
Evin sahibi Hülya Ç. ”Eşim cezaevinde, bundan 4 gün önce ev sahibim beni evden attı. Bu eve taşınalı daha 3 gün oldu. Kardeşim biraz uzanacağım diyerek benden evin anahtarını istedi. Çocuklara okula götürmüştüm, geldiğimde evi yaktığını gördüm. Annemle kavga etmiş, eşiyle tartışmış, aynı zamanda kendisi de madde kullanıyor. Kavga da madde alabilmek için annemden para istemiş o da vermeyince kavga etmiş” dedi.
Öte yandan, şüpheli Halil Ç.’nin Şubat ayında kız kardeşi Kübra Ç.’yi ayağından tabancayla vurduğu, denetimli serbestlik yasası çerçevesinde cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler söz konusu şüpheliyi yakalama çalışması başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri