Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:19 Germencik’te 227 bin bandrolsüz tütün ele geçirildi16:19 Çatıda mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı16:19 Dokuz ayda 537 kurtarma yaptılar16:18 Bartın’da hem yağmur hem de kar yağışı etkili oldu16:18 Deprem hatırlatması yapan Başkan Alemdar: “Dönüşüm için bir olalım, birlikt...16:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "2002 yılında 8 milyar lira olarak...16:17 İsrail ordusu: "Hamas lideri Yahya Sinwar’ın ölmüş olma ihtimali araştırılı...16:17 Artvin’in Hopa ilçesinde yamaçtan kopan kayalar park halindeki 7 araca hasa...16:17 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Kabine dönemimizde 166,5 ton uyuşturucu mad...16:15 Düzce’de Eylül ayında 884 konut satıldı16:14 Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için yürüdüler16:14 Iğdır’daki kaçakçılık operasyonunda 6 tabanca ele geçirildi16:14 Rus Bakan Yardımcısı Ryabkov: “İsrail’i İran’ın nükleer altyapısına saldırm...16:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçesinde bütç...16:13 Davayı kazanan işçinin işbaşı yaptırılmamasına tepki16:11 İzmir’de tarım arazisinde çıkıp ormana sıçrayan yangın söndürüldü16:11 Ardahan’ın yüksek kesimlerine kar yağdı16:11 Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü16:10 Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e sert sözler!16:09 Patnos Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Değerli kalp krizi sonucu hayat...
Eğitim 17 Ekim 2024 - 12:36 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerine hoş geldiniz kahvaltısı

Üniversiteyi kazanarak Erzincan’a gelen üniversite öğrencileri Erzincan Valiliği binası önünde düzenlenen kahvaltı programıyla karşılandı.Erzincan Valiliği, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörlüğü ve STK’lar il dışından...

Üniversite öğrencilerine hoş geldiniz kahvaltısı

Üniversiteyi kazanarak Erzincan’a gelen üniversite öğrencileri Erzincan Valiliği binası önünde düzenlenen kahvaltı programıyla karşılandı.
Erzincan Valiliği, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörlüğü ve STK’lar il dışından gelerek, kentte öğrenim görecek öğrencileri yalnız bırakmadı. Kentte, kahvaltı programında öğrencilerle bir araya gelen il protokolü burada gençlere tescilli tulum peyniri ve tescilli Cimin üzümü ikram etti.
Gerçekleştirilen programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve il protokolü katıldı.
Düzenlenen kahvaltı programında masaları gezerek tüm öğrencilere "Erzincan’a hoş geldiniz" diyen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, gençlere hitap etti.
Aydoğdu, "Sizleri burada ağırlamak, sizlerle aynı sofranın etrafında bir araya gelmek duyguların en güzeli." dedi.
Konuşmasına devam eden Vali Aydoğdu, "Bizim bütün amacımız ve gayemiz sizlerin bu şehirde mutlu olması, Erzincan’daki eğitim ve öğretim hayatınızı en güzel bir şekilde geçirmenizdir. Öğrencilerimizin ulaşım problemini çözdük. Bizim sizden tek isteğimiz bu ülkenin çocukları olduğunuzu hiçbir zaman unutmayınız, kendinizle ve ülkenizle, ülkenizin değerleriyle gurur duyun. Valilik olarak, belediye olarak, üniversite olarak ve diğer tüm kurumlarımız olarak bizlerin kapısı her zaman sizlere sonuna kadar açık. Bir probleminiz bir talebiniz olduğunda gelip bizlere söyleyebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.
Vali Aydoğdu kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri