malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ekim 2024 - 12:01 Yorum: 0

Ümraniye’de müdür yardımcısına bıçak çeken öğrenci gözlem altına alındı

Ümraniye’de müdür yardımcısına bıçak çeken 7. sınıf öğrencisi, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için üç hafta gözlem altına alındı.İstanbul Ümraniye’de 24 Ekim 2024 tarihinde iddiaya göre, Yunus Emre Ortaokulu’nda...

Ümraniye’de müdür yardımcısına bıçak çeken öğrenci gözlem altına alındı

Ümraniye’de müdür yardımcısına bıçak çeken 7. sınıf öğrencisi, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için üç hafta gözlem altına alındı.

İstanbul Ümraniye’de 24 Ekim 2024 tarihinde iddiaya göre, Yunus Emre Ortaokulu’nda Müdür Yardımcısı S.M.U., okul bahçesinde 7. sınıf öğrencisi K.Ş. ile beklerken K.Ş.’nin annesiyle telefonda görüştü. Görüşme sırasında S.M.U.’nun, "Çocuğunuzun bakıcısı değilim" dediğini duyan öğrenci müdür yardımcısı S.M.U.’ya hakaret ederek okuldan ayrıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla okul bahçesine geri dönen K.Ş., tehditler savurarak okulda müdür yardımcısını aramaya başladı.

Gözetim altına alınacak
Olayın ardından K.Ş. gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi. K.Ş.’nin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespitine yönelik üç hafta gözlem altına alınmasına karar verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri