malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Kasım 2023 - 09:18 Yorum: 0

Uludere’de 11’inci parkın açılışı yapıldı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde belediye, çocuk oyun parkının 11’incisini hizmete açtı.Uludere ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Sait Ürek, 4 yıl içerisinde 11 çocuk oyun parkı inşa etti. Parkların açılışlarını da çocuklarla beraber ya...

Uludere’de 11’inci parkın açılışı yapıldı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde belediye, çocuk oyun parkının 11’incisini hizmete açtı.
Uludere ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Sait Ürek, 4 yıl içerisinde 11 çocuk oyun parkı inşa etti. Parkların açılışlarını da çocuklarla beraber yapan Başkan Ürek, son olarak Doğu Mahallesi’ndeki çocuk oyun parkı ve sosyal tesisin açılışını yaptı. Başkan Ürek yaptığı konuşmada, "İlçemizde seçildiğim günden beri her alanda olduğu gibi çocukların oynayabileceği ve boş vakitlerini geçirebileceği alanlar inşa ettik. Modern bir tesis daha şimdi hayata geçiyor. Çocuklarımıza ve Uludereli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri