Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 09 Ekim 2024 - 11:47 Yorum: 0

Ücretsiz YKS kursu

Seyhan Belediyesi’nin ücretsiz YKS hazırlık kurslarında uzman rehber öğretmenlerle dersler devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız" dedi.Bakımyurdu Caddesi’...

Ücretsiz YKS kursu

Seyhan Belediyesi’nin ücretsiz YKS hazırlık kurslarında uzman rehber öğretmenlerle dersler devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız" dedi.
Bakımyurdu Caddesi’nde hizmete açılan kursta lise 12’inci sınıf ve mezun öğrenciler ücretsiz bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıyor. Yoğun ilgi gören kursta öğrenciler, alanında uzman öğretmenler tarafından YKS müfredatına yönelik dersler görüyor.
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, eğitim ve öğretimin geleceğin teminatı olan gençler için büyük önem taşıdığını belirterek, "Ücretsiz hizmet verilen üniversiteye hazırlık kurslarımızda gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarında oluyoruz. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Seyhanlı gençlerimizi üniversiteyle buluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
Kurslarda eğitim gören öğrenciler ise ücretsiz sağlanan bu hizmeti en iyi şekilde değerlendirip hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade etti.

Ücretsiz YKS kursuÜcretsiz YKS kursu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri