malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:19 Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi kabul edildi ve yasalaştı01:08 TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: “Aziz milletimizin başı sağ olsun”01:07 Artvin’de köyde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi01:04 Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: "Kahramankazan’ın göz bebeği TUS...00:54 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası CHP Genel Başkanı...00:40 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "En önemli kazanımımız milli birliğimiz ve beraberl...00:36 Kütahya’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama00:35 FIBA Şampiyonlar Ligi: Unicaja :112 - Aliağa Petkimspor:7700:18 MSB: “Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava har...00:12 TUSAŞ’ta gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanların isimleri belli...23:57 Kerem Aktürkoğlu’nun golü Benfica’ya yetmedi23:48 İran’dan Ankara’daki terör saldırısına kınama23:39 Aksaray’da araç ve şahıslar didik didik aranıyor23:29 Eminönü-Bursa feribotunda bomba ihbarı23:25 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Terör Türkiye’de artık tutunamayacak, Türkiye topr...23:18 Şanlıurfa’da motosikletli polis ekibi ile otomobil çarpıştı: 2 polis yarala...23:16 İsrail, Beyrut’a çok sayıda hava saldırısı düzenledi22:55 ABB, TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısı sebebiyle Cumhuriyet Bayramı...22:54 Kütahya AK Parti, kongre öncesi delegelerle buluştu22:54 Suudi Arabistan’da 7 kişi idam edildi
Asayiş 23 Ekim 2024 - 22:00 Yorum: 0

TUSAŞ çalışanının kardeşi: "İlk haberi duyduğumda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım”

TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında güvenli bölgeye giden çalışanın kardeşi Erdem Akgüner, "Burası benim ağabeyimin çalıştığı yer. İlk haberi duyduğumuzda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım” dedi.Türk Havacılık ve Uzay San...

TUSAŞ çalışanının kardeşi: 'İlk haberi duyduğumda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım”

TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında güvenli bölgeye giden çalışanın kardeşi Erdem Akgüner, "Burası benim ağabeyimin çalıştığı yer. İlk haberi duyduğumuzda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım” dedi.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) düzenlenen bombalı terör saldırısının ardından bir TUSAŞ çalışanının ağabeyi ve kardeşi, İhlas Haber Ajansı muhabirine konuştu.
TUSAŞ binasında güvenli bölgeye giden çalışanın ağabeyi Orhan Akdündar, “Saat 17.00’den beri buradayız. Kardeşim var. 15.30-16.00 sıralarında bir iletişime geçtik. Pozisyon aldık içerdeyiz biz dedi. Bizim bulunduğumuz insan kaynakları binasında da patlama oldu dedi. Bizi almalarını ve güvenli bölgeye geçmeyi bekliyoruz dedi. Yarım saat, 45 dakika sonra tekrar konuştuk. Bizi güvenli bölgeye aldılar dedi” diye konuştu.

"İlk haberi duyduğumda tatbikat mı acaba diye düşünüp ağabeyimi aradım”
TUSAŞ binasının içinde güvenli bölgeye giden çalışanın kardeşi Erdem Akdündar ise, "Başlangıçta daha ağır bir çatışma olmuştu. Baktım internetten burası benim ağabeyimin çalıştığı yer, o sırada bir yerler taranıyordu. Tam taranan yerin sol tarafı da benim ağabeyimin çalıştığı ofisti. İlk haberi duyduğumuzda yani bu görüntüleri görmeden önce ilk haberi duyduğumda, tatbikat mı acaba, diye düşünüp ağabeyimi aradım. Ağabeyime ulaşamayınca Orhan ağabeyimi aradım. Ağabeyim burada çatışma olduğunu, biraz önce bombanın patladığını söyledi. Daha sonra telefon kapandı. Telefon kapanınca ben bir daha ulaşamadım ağabeyime. Ağabeyim başka bir telefondan beni geri aradı. Güvenli bölgede olduklarını ama içeride yaralılar olduğunu söyledi. Allah inşallah bir daha ülkemize böyle şeyler yaşatmaz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri