Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:22 Afganistan’da TİKA’nın desteğiyle ‘Dünya Turizm Günü Fuarı’ düzenlendi17:21 Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği17:21 Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı17:21 Kaybolmaya yüz tutan vitray sanatına kadın eli değdi17:19 SERKA’nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Iğdır’da gerçekleştirildi.17:19 Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begaj’dan Erdoğan’a : “Arnavutluk ve Arnavutların...17:18 Başkan İbrahim Sandıkçı’dan öğrencilere ödül17:18 AK Partili Cıngı ‘Sınırların Ötesinde Birliktelik’ için Almanya’ya gidiyor17:17 Muğla Köyceğiz yangını kontrol altına alındı17:16 Samsun Emniyeti’ne 91 yeni araç takviyesi17:16 Kuşak Güreşleri Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Şampiyonası sona erdi17:11 Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi17:09 Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi kordon sefası yapacakken jandarmaya y...17:09 Ankara’da kuzu yüklü tır devrildi, hayvanlar telef oldu17:08 Arnavutluk Başbakanı Rama: “Türkiye askeri sanayide büyük başarılara imza a...17:07 Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösterine çıktı: Hedefler tam isabetle vuruld...17:05 Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine b...17:04 Edirne’de gündüz vakti silahlı çatışma: Yaralının yere yığıldığı anlar kame...17:04 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Denizli’de eğitim camiasına anlatılıyor17:03 Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeleri seçildi
Sahil Park
Spor 11 Temmuz 2024 - 09:19 Yorum: 0

Turnuvanın şampiyonu polisler oldu

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası düzenlenen ve 38 kurumun katılım sağladığı Voleybol Turnuvasının şampiyonu Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü oldu.Yaklaşık 1 aydır devam eden 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024...

Turnuvanın şampiyonu polisler oldu

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası düzenlenen ve 38 kurumun katılım sağladığı Voleybol Turnuvasının şampiyonu Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü oldu.
Yaklaşık 1 aydır devam eden 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası voleybol turnuvasında Et Süt Kurumunu mağlup eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu.
Erzincan Merkez Yaşar Erkan Kapalı Spor salonunda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası Voleybol turnuvasının final maçına Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve aileleri ile sporseverler katıldı.
İlk olarak oynanan 3’ncülük, 4’ncülük mücadelesinde kazanan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü oldu. Ardından oynanan final mücadelesinde İl Emniyet Müdürlüğü - Et Süt kurumunu mağlup ederek 2024 yılı şampiyonu oldu.
Turnuvaya katılım sağlayan tüm kurumlara teşekkür eden Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 Yılı Kurumlar arası düzenlediğimiz voleybol turnuvasına 38 kurumumuz katıldı. Yaklaşık 1 aydır maçlar devam ediyor. Bugün 3’ncülük, 4’ncülük ve hemen akabinde final maçlarımızı oynadık. Zorlu mücadelenin ardından İl Emniyet Müdürlüğü 1’nci, Et Süt Kurumu 2’nci, Gençlik Spor 3’ncü ve Erzincan Belediye İtfaiye 4’ncü oldu. Tüm katılım sağlayan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Derece yapan kurumlarımızı da tebrik ediyorum. Undan böyle bu turnuvalarımızı geleneksel hale getireceğiz. İnşallah katılan kurum sayılarımız her yıl artar” diyerek sözlerimi tamamladı.
Anlamlı bir şampiyonluk elde ettiklerini belirten Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, “Ekibimi ve tabi ki diğer kurumlarımızı da tebrik ediyorum. 1 aydan fazla süredir çok güzel maçlar oynadılar. Biz iyiydik şampiyon olduk. Diğer kurumlarımızda çok iyi mücadele ettiler. Bu turnuvanın düzenlenmesinde başta Valimiz Hamza Aydoğdu ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Volkan Burak Mumcu’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Şampiyon olan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kupasını İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından verilirken oyuncular ve aileleri büyük coşku yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri