Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 28 Aralık 2023 - 09:04 Yorum: 0

“Türk’ün Özü, Akif’in Sözü” anma programı

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. yılı münasebetiyle Palandöken ve Yakutiye Kaymakamlıkları tarafından “Türk’ün Özü, Akif’in Sözü” anma programı yapıldı.Erzurum Kongre Binasında düzenlenen program; saygı duruşu ve İbrah...

“Türk’ün Özü, Akif’in Sözü” anma programı

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. yılı münasebetiyle Palandöken ve Yakutiye Kaymakamlıkları tarafından “Türk’ün Özü, Akif’in Sözü” anma programı yapıldı.
Erzurum Kongre Binasında düzenlenen program; saygı duruşu ve İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin işaret dili eşliğinde, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İstiklal Marşı’nın kabul edildiği 12 Mart 1921 tarihli meclis oturumu, tiyatro oyuncuları tarafından canlandırıldı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve diğer davetlilerin katıldığı program zaman zaman duygu dolu anlara neden oldu.
Programda; Mehmet Akif Ersoy’un bestelenmiş tek şiiri olan “Ezelden aşinanım ben” öğretmenler tarafından seslendirildi. Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik konseri ile devam eden programda, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi öğrencileri bir oratoryo sundu. Mehmet Akif Ersoy temalı resim sergisinin de yer aldığı anma programı, Akif şiirlerinin okunmasıyla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri