Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 12 Ekim 2024 - 11:06 Yorum: 0

Türkiye yazarlar birliği heyeti, Rektör Hacımüftüoğlu’nu ziyaret etti

Atatürk Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan anısına düzenlenen "Anadolu’yu Mayalayan Bir Kültür Öncüsü D. Mehmet Doğan" Paneline katılmak için Erzurum’a gelen Ankara S...

Türkiye yazarlar birliği heyeti, Rektör Hacımüftüoğlu’nu ziyaret etti

Atatürk Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan anısına düzenlenen "Anadolu’yu Mayalayan Bir Kültür Öncüsü D. Mehmet Doğan" Paneline katılmak için Erzurum’a gelen Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Türkiye Yazarlar Birliği heyetiyle birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, kültür ve edebiyat alanındaki ortak projeler ve iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Arıcan, Atatürk Üniversitesinin Türk kültürüne ve edebiyatına verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, Erzurum’un kadim bir medeniyet şehri olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmasının anlamlı olduğunu belirtti.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürk Üniversitesinin edebiyat ve kültür alanında öncü rolünü sürdürmeye kararlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, D. Mehmet Doğan gibi kültür dünyasının önemli isimlerinin anısına düzenlenen etkinliklerin, genç nesillere ilham vereceğini ve kültürel mirasın aktarılmasında büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri