Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 21 Haziran 2024 - 12:41 Yorum: 0

Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına galibiyetle başladı. 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak Türkiye – Portekiz maçı için Çilimli Belediyesi Millet Bahçesi’ne...

Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına galibiyetle başladı. 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak Türkiye – Portekiz maçı için Çilimli Belediyesi Millet Bahçesi’ne dev ekran kuracak.
F Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek turnuvaya üç puanla başladı. Montella yönetiminde iyi başlangıç yapan Ay-Yıldızlılar, Portekiz karşılaşmasına odaklandı. 22 Haziran Cumartesi günü 19.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen verilecek. Çilimli Belediyesi de önemli maçta tek yürek olması için Millet Bahçesi’ne dev ekran kuracak.
Vatandaşların sandalyelerini alarak millet bahçesine gelmeleri daveti yapıldı. Türkiye, Portekiz’i yenmesi durumunda önemli başarıya imza atacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri