Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BTÜ’ye birincilik ödülü14:35 Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden kavşak çalışması14:34 TEKNOFEST’te ödül alan Milaslı gençlerden Saylak’a ziyaret14:34 Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık...14:33 DEM Parti Grup toplantısı14:31 Porsuk Çayı’nın kenarında düzenli spor yapan 69 yaşındaki adam, gençlere ta...14:29 Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davuto...14:28 Denizli Platformu DENİB öncülüğünde ilk çalıştayını gerçekleştirdi14:27 Fedakar öğretmenler köy köy dolaşarak öğrencilerinin okula devamını sağlıyo...14:26 Kent Park’ta sonbahar manzaraları mest etti14:25 Diyarbakır Havalimanı’nda 11 kilo 400 gram skunk ele geçirildi14:25 Polis olmak isteyen omurilik felçli Umut’a öyle bir sürpriz yaptılar ki14:23 Şanlıurfa’da son kullanma tarihi geçmiş binlerce gıda ürünü ele geçirildi14:23 Geleceğin elektrikçi ustalarına sektördeki yenilikler tanıtıldı14:22 Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, çiftçilerin yanında olduğu söyledi14:22 Yol çalışması nedeniyle Bağcılar - Kabataş Tramvay hattında yoğunluk yaşand...14:21 AFAD Başkanı Memiş: “Bina Deprem Yönetmeliğini tamamladık”14:20 2024 Nobel Fizik Ödülü’ne ABD’li Hopfield ve "Yapay zekanın babası" Hinton...14:19 Tarım ve Orman Bakanlığının taklit veya tağşiş listesinde Iğdır’da iki firm...14:18 İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Sahil Park
Spor 16 Ağustos 2024 - 14:29 Yorum: 0

Türkiye, olimpiyat kotası olan 15 branşta Paris 2024’e katılım sağlayamadı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye, mücadele ettiği 5 branşta 8 madalya elde ederken, katıldığı 13 branşta madalya sevinci yaşayamadı. Türkiye, olimpiyat kotası olan 15 branşta ise Paris 2024’e katılım sağlayamadı.Paris 2024 Oli...

Türkiye, olimpiyat kotası olan 15 branşta Paris 2024’e katılım sağlayamadı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye, mücadele ettiği 5 branşta 8 madalya elde ederken, katıldığı 13 branşta madalya sevinci yaşayamadı. Türkiye, olimpiyat kotası olan 15 branşta ise Paris 2024’e katılım sağlayamadı.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın sona ermesiyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, "Başarısız federasyonlar hesabını verecek" açıklamasının ardından gözler spor federasyonları seçimlerine çevrildi. Türkiye, Paris 2024 Olimpiyatları’na boks branşında 7 sporcuyla katılım sağlarken 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti. Türkiye, 7 sporcuyla katılım sağladığı atıcılıkta 1 gümüş, 11 sporcuyla katıldığı güreşte 2 bronz, 4 sporcuyla katıldığı okçulukta 1 bronz ve 5 sporcuyla katıldığı taekwondoda 1 bronz madalya kazandı.
Atletizmde 14, judoda 9, cimnastikte 8, yüzmede 7, yelkende 6, eskrim ve modern pentatlonda 2’şer, badminton, bisiklet, halter, kürek, masa tenisi ve voleybolda 1’er katılım gösterilirken madalya elde edilemedi.
16 kotası bulunan kanoda, 6 kotası olan binicilikte, 5 kotası olan teniste, 4’er kotası bulunan basketbol, kaykay ve spor tırmanışta, 3 kotası bulunan triatlonda ve 2’şer kotası olan futbol, golf, hentbol, hokey, ragbi, su topu, break dans, dalga sörfü branşlarında ise hiçbir sporcu Türkiye’yi Paris 2024’te temsil etmedi.
Öte yandan güreş branşında Rıza Kayaalp’in rahatsızlığından dolayı kulüp doktoruna danışarak kullandığı ilaçta yasaklı madde bulunmasından ötürü olimpiyatlara katılamaması ve Taha Akgül’ün de hakem hatalarından dolayı finale çıkamaması büyük etken oldu.
Başarının görev süresi boyunca değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken federasyon başkanları, "Bakıyoruz, medyada madalya alanlar daha çok eleştiriliyor. ’Neden daha fazla madalya almadık?’ diye. Senelerdir madalya alamayan federasyon başkanları bizden daha rahat. Artık işin içinden yetişip gelen federasyon başkanları işin içine girmeliler" ortak görüşünü belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri