Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 22 Mart 2024 - 17:11 Yorum: 0

Türkeli’de Ormancılık Haftası etkinlikleri

Ormancılık Haftası sebebiyle Türkeli ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk ilkokulu ve Akçabük Köyü İlkokulunda ormanlar hakkında sunumlar yapılarak hediye dağıtımı gerçekleştirildi.Türkeli ilçesinde, Ormancılık Haftası dolayısıyla Cu...

Türkeli’de Ormancılık Haftası etkinlikleri

Ormancılık Haftası sebebiyle Türkeli ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk ilkokulu ve Akçabük Köyü İlkokulunda ormanlar hakkında sunumlar yapılarak hediye dağıtımı gerçekleştirildi.
Türkeli ilçesinde, Ormancılık Haftası dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Akçabük Köyü İlkokulu’nda öğrencilere ormanların önemi ve korunması gerekliliği hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı. Sunumlarda, ormancılığın ekolojik dengeye katkısı, orman yangınlarıyla mücadele yöntemleri ve ağaç dikme faaliyetleri gibi konular ele alındı. Öğrencilere doğa sevgisi aşılanması ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma bilinci kazandırılması hedeflendi.
Sunumların ardından öğrencilere ormancılıkla ilgili bilgi veren broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Öğrenciler, doğaya duyarlılıklarını artırmak ve ormanların korunması konusundaki farkındalıklarını güçlendirmek için yapılan bu etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin çevre bilinci ve doğa sevgisi konularında bilinçlenmelerine yönelik bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, benzer organizasyonların devam edeceğini belirttiler. Ormancılık Haftası etkinlikleri, öğrencilerin çevre konusundaki farkındalıklarını artırarak geleceğe daha sağlıklı bir çevre bırakma hedefine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri