Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 24 Mayıs 2024 - 20:15 Yorum: 0

Türkeli’de “Evlere Şenlik” sahnelendi

Türkeli Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından “Evlere Şenlik” adlı tiyatro oyunu sergilendi.Türkeli Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Yalçın Önal yönetmeliğinde oluşturulan Gençlik Merkez...

Türkeli’de “Evlere Şenlik” sahnelendi

Türkeli Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından “Evlere Şenlik” adlı tiyatro oyunu sergilendi.
Türkeli Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Yalçın Önal yönetmeliğinde oluşturulan Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen "Evlere Şenlik" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen oyun, gündüz 13.30 ve akşam 19.00 olmak üzere iki seans halinde izleyicilerle buluştu.
Tiyatro oyununa gençlerin yanı sıra aileler de yoğun ilgi gösterdi. Salonun tamamının dolduğu gösteride, seyirciler keyifli anlar yaşadı. Oyun, mizahi unsurları ve başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni topladı.
İzleyiciler tarafından izlenen "Evlere Şenlik" oyunu hem güldürdü hem de düşündürdü. Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, önümüzdeki dönemlerde de çeşitli oyunlarla sahne almaya devam edeceklerini duyurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri