Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 27 Mayıs 2024 - 16:09 Yorum: 0

Turistler Türk yemeklerine bayıldı

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası’nın son gününde, Kapadokya bölgesini gezmeye gelen turistlere yöresel ürünler ikram edildi.Kapadokya bölgesinin önemli destinasyonları arasında yer alan Uçhisar Kalesi’nde dü...

Turistler Türk yemeklerine bayıldı

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası’nın son gününde, Kapadokya bölgesini gezmeye gelen turistlere yöresel ürünler ikram edildi.
Kapadokya bölgesinin önemli destinasyonları arasında yer alan Uçhisar Kalesi’nde düzenlenen etkinliğe Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Hep ve davatliler katıldı. Uçhisar kale içinde yapılan gözlemeler ve yöresel ürünler turistlere ikram edildi. Etkinlikte açıklama yapan Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, “Türk Mutfağı Haftası nedeniyle Uçhisar kalesinde yöresel ürünlerimizi turistlere ikram ediyoruz. Turistler bu ikramdan çok memnun oldular” dedi. Tayvanlı turist Mimi Chi Thi ise; "Kapadokya’daki vadileri ve buradaki kaleyi gezmek için gelmiştim. Ama burada güzle bir sürpriz ile karşılaştık. Türk yemeklerini çok lezzetli buluyorum. Beğendim, çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Güney Koreli turist Seo Do Yeon da yaptığı açıklamada, "Kapadokya da Türk yemekleri de çok güzel. Ben tatlıları seviyorum. Burada baklava ve farklı yiyecekler ikram edildi. Buradaki her şey benzersiz özellikte” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri