malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:28 Tuz Mağarası’nda "Ağrı Dağı Solunum Zirvesi-2" düzenlendi00:28 Vali Önder Bakan’dan acil serviste çat kapı inceleme00:26 Başkan Zeyrek, 6 aydaki değişim ve dönüşümü anlattı00:15 Elazığ’da beton mikseri ile traktör çarpıştı: 1 yaralı00:15 Kaza yapan sürücü başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı00:14 Elazığ’da düğün salonunda bıçaklı kavga: 4 yaralı00:13 İsmail Akbay anısına Tirilye’de bilim buluşması00:07 CHP Genel Başkanı Özel: "Bu işe bulaşan bütün hastanelere Salı günü Meclis’...00:06 İsrail, Hamas lideri Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri payla...23:52 MHP’li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat...23:52 Otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:47 Reyap Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi23:47 Virajı alamayan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:45 Siverek-Karacadağ karayolunda tır yangını23:43 Isparta’da korkutan yangın: 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı23:41 ABD Savunma Bakanı Austin, İsrailli mevkidaşı Gallant ile görüştü23:40 Düğünden dönen aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı23:38 Ertuğrul Sağlam: “Rakibi eksik yakaladık ama pozisyona çeviremedik”23:38 "Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen TRG Hospitalist Hastanesi’ndeki...23:37 Yüksekova’da karı-koca asansör boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı
Yaşam 01 Şubat 2024 - 17:07 Yorum: 0

Turgutlu Belediyesi prestij caddeleri için çalışmalarına devam ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde belirlenen program kapsamında birçok mahallede eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor.Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’da daha konforlu, modern ve...

Turgutlu Belediyesi prestij caddeleri için çalışmalarına devam ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde belirlenen program kapsamında birçok mahallede eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’da daha konforlu, modern ve güvenli yollar için gerçekleştirdiği yenileme ve tamirat çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Turgutlar Mahallesi Bağcılar ve Gülbahçe Sokakta yol kaldırma işlemlerinin ardından parke taşı döşemesi için hazırlık çalışmaları yürütülüyor. Cumhuriyet Mahallesi Gönül Sokakta parke döşeme çalışmalarını tamamlayan ekipler, sokağı yeni bir görünüme kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selçuklu, İsmailcik Deresi, Semerkand Sokakta bordür döşeme; Çampınar Mahallesi ile birlikte Altınırmak, Fatih, Hazal, Badem, Nilgün, Deri ve Mercan Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı.
Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesinin ve Dutlu Yol’un yıllardır süregelen yol sorununu da kalıcı olarak çözüyor. İstasyonaltı Mahallesinin tamamını kapsayan yol yenilemenin son etabı olan Kooperatif Sokakta yürütülen prestij caddesi çalışmalarında sona gelindi. Üç etap halinde yürütülen Dutlu Yol’daki çalışmalar ise hızla devam ediyor. Çalışmaların sonunda 17 bin metrekare yol, 8 bin metrekaresi kaldırım olmak üzere 25 bin metrekare parke taşı, 4 bin metre ise bordür döşemesi yapılacak. Dutlu Yol, çalışmaların sonunda prestij caddesi olacak.

Dört mahalleye daha su dolum istasyonu kuruluyor
Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından birisi olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonularını İzzettin, Temrek, Çampınar ve Sarıbey Mahallelerine kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada zemin düzenleme işlemi devam ediyor.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin genelinde eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor. Hem Turgutlu’ya yeni, modern ve daha güvenli yollar kazandırırken hem de çiftçilerimizin ve üreticilerimizin temel sıkıntısı olan su sorununu ortadan kaldırıyoruz. Dört Mahallemize daha su dolum istasyonlarımızdan kuruyoruz. Var gücümüzle Turgutlu için çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri