malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:19 Zeytinburnu’nda 10. Öykü Yarışması için başvurular başladı15:17 Çöp konteynerleri yıkanarak kötü konunun önüne geçiliyor15:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Enflasyon yavaş yavaş dizginlenmeye başladı. Enflas...15:15 Samsun’da 325 tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı15:14 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2023 Mayıs ayına göre cari açıktaki düşüş 44 milyar...15:13 Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi politikalarının olumlu etkilerini görmeye b...15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi politikalarının olumlu etkilerini görmeye b...15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye ekonomisinin 22 yılda attığı adımlarda Meta...15:12 Antalya’da 4 farklı adrese eş zamanlı silah operasyonu: 4 gözaltı15:11 Sakarya’nın yüksek kesimleri kısmen beyaza büründü15:10 Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi15:10 Metal sanayicileriyle İstanbul’da düzenlenen programda bir araya gelen Cumh...15:10 Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayya, Hamas lideri Yahya Sinwar’ın öldürü...15:10 Sağlık Bakanlığından "yenidoğan çetesi" ile ilgili açıklama15:10 Manisa FK, Iğdır FK’ya konuk olacak15:09 Van’da silahlı kavga: 3 kişi yaralandı15:07 Polatlı ve çevresinde Akbaba sürüsü görüldü15:07 Mardin’de damdan düşen çocuğun koluna demir korkuluk saplandı15:07 Bitlis’ten Trabzon’a “Huzur ve Kardeşlik Buluşması” projesi
Yerel 18 Ekim 2024 - 12:40 Yorum: 0

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’ne önemli destek

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Turgutlulu Hasan Çavuş’un torunları tarafından bağışlanan araçla önemli bir destek aldı.Turgutlu Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük yemek ve ekmek ulaştırdığı aşevi ve hayır merke...

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’ne önemli destek

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Turgutlulu Hasan Çavuş’un torunları tarafından bağışlanan araçla önemli bir destek aldı.
Turgutlu Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük yemek ve ekmek ulaştırdığı aşevi ve hayır merkezi, Turgutlulu Hasan Çavuş’un torunları tarafından bağışlanan yeni bir araçla önemli bir destek aldı. Bağışlanan araç, ihtiyaç sahiplerine yönelik hizmetlerin hızlandırılması ve verimliliğin artırılması amacıyla kullanılacak. Belediye önünde yapılan teslim töreninde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın yanı sıra Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Maliz, Ali Rıza Kıran ve Hasan Çavuş’un torunları yer aldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize günlük olarak yemek ve ekmek ulaştırdığımız aşevi ve hayır merkezimiz, Turgutlulu Hasan Çavuş’un torunları tarafından bağışlanan araçla önemli bir destek aldı. Bu bağış, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerimize daha iyi hizmet sunmamıza imkan tanıyacak. Hasan Çavuş’un torunlarına duyarlılıkları ve anlamlı katkıları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri