malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2024 - 15:21 Yorum: 0

Tunalılar çifti son yolcuklarına uğurlandı

Balıkesir’den Kapadokya gezisi için bindikleri tur otobüsünün Aksaray’da şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Hasan Tunalılar ve Penbe Tunalılar çifti son yolculuklarına uğurlandı.Cuma günü saat 07:00 sularında Aksaray- Ankara...

Tunalılar çifti son yolcuklarına uğurlandı

Balıkesir’den Kapadokya gezisi için bindikleri tur otobüsünün Aksaray’da şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Hasan Tunalılar ve Penbe Tunalılar çifti son yolculuklarına uğurlandı.
Cuma günü saat 07:00 sularında Aksaray- Ankara kara yolunun 25’inci kilometresinde Acıpınar köyü yakınlarında meydana gelen kazada 6 kişinin hayatını kaybederken, 34 yolcu yaralanmıştı. Kapadokya gezisi için Balıkesir’den hareket eden tur otobüsünde hayatını kaybeden ve Balıkesirli esnaflar tarafından bilinen Hasan Tunalılar ve eşi Penbe Tunalılar Tarihi Zağnos Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığına defnedildi. Tunalılar çiftinin cenazesine Balıkesirli esnafların yoğun katılımı gerçekleşti.

Tunalılar çifti son yolcuklarına uğurlandıTunalılar çifti son yolcuklarına uğurlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri