malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Aralık 2023 - 16:03 Yorum: 0

Toroslar’da asafalt çalışmaları sürüyor

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çağdaşkent Mahallesi’nde yapımına başlanan semt pazarı alanında v...

Toroslar’da asafalt çalışmaları sürüyor

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çağdaşkent Mahallesi’nde yapımına başlanan semt pazarı alanında ve Çukurova Mahallesi’nde finişerli asfalt çalışması yaptı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek teknik ekibinden bilgiler aldı. “Yapılan her çalışma ilçemizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sunuyor” diyen Başkan Yılmaz; “Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Üst yapımızı güçlendirmeye, yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Amacımız, araç ve yaya trafiğini daha akıcı hale getirmek ve konforlu ulaşım sağlamak. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzeline layık” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri