Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:16 Güney Kore Anayasa Mahkemesi’nden Başbakan Han Duck-soo’nun görevden azline...07:14 Yeni dünya savaşı uyarısı yapan Kuzey Kore, düşmanlarına meydan okudu07:10 İçtiği sigara ölümüne neden oldu03:49 Elazığ’da geleneksel 23’üncü "Sahur Halayı"03:30 Japonya’da orman yangını alarmı: 2 eyalet alevlere teslim oldu03:24 Amasya’da ocaktan sızan gazdan zehirlenen yaşlı kadın hayatını kaybetti01:56 UEFA Uluslar Ligi’nde yarı finalistler belli oldu01:53 Ankara’da, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması protesto edildi01:36 A Milli Takım’ın 2026 Dünya Kupası elemelerindeki son rakibi İspanya oldu00:38 Mardin’de motosiklet park halindeki tıra çarptı: 2 yaralı00:35 Siirt’te kamyonet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı00:23 Konya’da yarışan motosikletler çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı00:11 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Ekonomimizin temelleri güçlü"00:06 Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen grup polise su şişesi fırlattı00:06 Bakan Şimşek: "Piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken tüm adımları atma...23:59 CHP Genel Başkanı Özel: "Üyelerimizden sandığa katılım oranı açıklanan raka...23:51 Vincenzo Montella: "Bizi gururlandıran, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:46 İstanbul Valiliği: "Nevruz kutlamasında 28 kişi hakkında yasal işlem yapıld...23:44 Futbol sahası savaş alanına döndü: Tekmeler havada uçuştu23:38 Malatya Battalgazi’de Kız Öğrenci Yurdunda İntihar Girişimi
Yaşam 22 Mart 2025 - 13:53 Yorum: 0

Tokat’ta trafik akışını rahatlatan kavşak hizmete girdi

Tokat’ta üç mahallenin trafik akışını rahatlatmak için Behzat Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan bölgeye kontrollü kavşak oluşturuldu.Tokat’ta uzun yıllardır trafik akışında sorun yaşanan bölgelerden biri olan Fatih Cami çevresinde ö...

Tokat’ta trafik akışını rahatlatan kavşak hizmete girdi

Tokat’ta üç mahallenin trafik akışını rahatlatmak için Behzat Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan bölgeye kontrollü kavşak oluşturuldu.
Tokat’ta uzun yıllardır trafik akışında sorun yaşanan bölgelerden biri olan Fatih Cami çevresinde önemli bir düzenleme hayata geçirildi. Kemer, Büyükbeybağı ve Küçükbeybağı Mahallelerini kapsayan Behzat Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan yol üzerinde kontrollü kavşak oluşturma çalışmaları tamamlandı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda İl Trafik Komisyonu ile görüşmeler yapılarak kavşak oluşturulmasına onay verildi. Alınan karar doğrultusunda Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede yol genişletme ve bordür çalışmaları gerçekleştirildi. Trafik işaretleri ve yönlendirme levhaları monte edilerek sürücülerin güvenli geçişi sağlandı.

"Tokat’ın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye devam edeceğiz"
Bölgede uzun süredir yaşanan ters yön sorununun kalıcı olarak çözüldüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Tokat’ımızın trafik akışını daha düzenli ve güvenli hale getirmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Fatih Camii bölgesinde yer alan ve üç mahallemizi kapsayan bu alanda, Behzat Bulvarı’ndan gelen araçların Sivas Caddesi’ne bağlanması mümkün değildi. Yapılan incelemeler neticesinde kontrollü bir kavşak oluşturulmasına karar verdik. Yol genişletme çalışmaları ve trafik işaretlemeleriyle güvenli geçiş sağladık. Üretken belediyecilik anlayışımızla Tokat’ın kronikleşmiş sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu önemli düzenlemenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Gerçekleştirilen düzenleme sayesinde bölgedeki trafik akışı daha güvenli ve düzenli hale getirilirken, sürücülerin yaşadığı yön karmaşası da sona ermiş oldu.

Tokat’ta trafik akışını rahatlatan kavşak hizmete girdi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber