malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 06 Kasım 2023 - 12:51 Yorum: 0

Tokat’ta göl Sonbahar görüntüsüyle mest etti

Tokat merkeze bağlı Alan köyünde bulunan gölet sonbahar görüntüsüyle mest etti.Tokat merkeze 17 kilometre uzaklıkta bulunan Alan Gölet’i sonbaharın gelmesiyle birlikte renk cümbüşüne sahne oldu. Tarımsal sulama için kullanılan gölet ve...

Tokat’ta göl Sonbahar görüntüsüyle mest etti

Tokat merkeze bağlı Alan köyünde bulunan gölet sonbahar görüntüsüyle mest etti.
Tokat merkeze 17 kilometre uzaklıkta bulunan Alan Gölet’i sonbaharın gelmesiyle birlikte renk cümbüşüne sahne oldu. Tarımsal sulama için kullanılan gölet ve çevresi mesire alanı olarak vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Gölet çevresinde bulunan ağaçların sonbaharın renklerine bürünmesiyle kartpostallık görüntüler oluştu. Gölet çevresinde bulunan ağaçlar Sarı, yeşil ve kahverenginin tonlarıyla görenleri mest etti. Gölet çevresinin mesire alanı olarak kullanılmasından dolayı çevre kirliliğinin çok olması ise dikkat çekti.
"Kayıp bir cennet diyebiliriz"
Sonbaharın gelmesiyle birlikte gölün farklı bir güzellik kazandığını belirten Efrail Çoban, "Burası gerçekten çok harika, kayıp bir cennet diyebiliriz. Bizde piknik için gelmiştik. İnsanlar buraya gelmiş piknik yapmışlar ama çöpleri burada bırakmışlar, yaktıkları ateşin yerini temizlememişler bunları görünce üzülüyorum. İnsanları daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Burası şehrin gürültüsünden uzak doğayla iç içe kamp yapmak için harika bir yer. Burası önceden tarımsal sulama için kullanılmış galiba daha sonrasında burası kendi kendini doldurmuş" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri