malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 19 Aralık 2023 - 12:19 Yorum: 0

TİKA’dan Mozambik’te mesleki eğitim altyapısını güçlendiren proje

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Mozambik’in Katembe köyünde bulunan Katembe Meslek Okulunda, Elektrik-Elektronik Mesleki Eğitim Atölyesi kurulmasına destek sağladı.TİKA ve Mozambik Cumhuriyeti Devlet Gençlik ve...

TİKA’dan Mozambik’te mesleki eğitim altyapısını güçlendiren proje

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Mozambik’in Katembe köyünde bulunan Katembe Meslek Okulunda, Elektrik-Elektronik Mesleki Eğitim Atölyesi kurulmasına destek sağladı.
TİKA ve Mozambik Cumhuriyeti Devlet Gençlik ve İstihdam Genel Sekreterliği iş birliğinde gerçekleştirilen proje ile bölge gençlerinin mesleki ve teknik eğitim hizmetlerine daha etkin ulaşım sağlanması hedefleniyor.
TİKA tarafından temin edilen bakım, onarım, yapım işleri ile eğitim araç ve gereçleri, atölyenin verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayacak. Proje çerçevesinde her yıl yaklaşık 200 öğrenciye yönelik mesleki eğitim programları düzenlenerek, gençlerin elektrik-elektronik alanında yeteneklerini geliştirmelerine imkan tanınacak.
Mozambik Devlet Gençlik ve İstihdam Sekreterliği Mesleki Eğitim Müdürü Leo Elias Jamal, TİKA’nın sağladığı destek için teşekkürlerini ileterek, Katembe bölgesindeki gençlerin istihdam edilmesi ve nitelikli iş gücüne katkı sağlanması açısından projenin önem taşıdığını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri