Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:24 Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi yaralayan şahıs tutukl...12:23 Fatih’te kadın hırsız kucağındaki bebekle iş yerine girdi, kask çaldı: O an...12:23 Elazığ’da Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri12:23 Cadde ortasında kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale hemşirelerden12:22 Başkan Kasapoğlu, Denizlili tekstilcileri fuarda yalnız bırakmadı12:21 Defne yaprağı toplamak için gittiği ormanda kaybolan kadını jandarma buldu12:21 Aranan şahıslar tabanca ve bıçakla yakalandı12:21 Esenyurt Belediye Başkanı Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya ge...12:20 DNA incelemesi için mezarı açılan Cem Garipoğlu’nun kemikleri yeniden defne...12:19 Babadağ Belediye Başkanı Kumral, Denizlili tekstilcilere anlamlı destek12:19 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’den Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne övgü12:19 Hakkında 5 yakalama emri bulunan şüpheli polisi görünce 2. kattan atladı12:17 Başkan Çolakbayrakdar: "Hizmetlerimizle geleceğin kırsalını yeniden inşa ed...12:16 Park halindeki motosiklet çalındı12:15 Sarıyıldız: "Daha modern bir Akdeniz için çalışıyoruz"12:15 Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı12:13 Elazığ’da avcı adaylarına yönelik kurs düzenlendi12:12 Boluspor, milli arada güç depoluyor12:11 Battalgazi mahallesi Melikgazi Belediyesi ile dönüşüyor12:08 Trafik ışıklarında bekleyen araçları son anda fark etti, şarampole yuvarlan...
Sahil Park
Ekonomi 24 Mayıs 2024 - 17:24 Yorum: 0

Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz’dan bölge firmalarına ziyaret

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, midye çiftlikleri için çevre dostu malzeme üretip deniz ekosistemine ve bölge ekonomisine katkı sağlayan firmayı ziyaret etti.Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Bandır...

Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz’dan bölge firmalarına ziyaret

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, midye çiftlikleri için çevre dostu malzeme üretip deniz ekosistemine ve bölge ekonomisine katkı sağlayan firmayı ziyaret etti.
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma’da faaliyet gösteren Beşteknik Plastik Mobilya Otomativ Makine Kalıp Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Şirketi’ne ziyaret gerçekleştirdi. 8. Meslek Komite Üyesi Birol Çıtak ile beraber üye ziyaretleri kapsamında yapılan ziyarette firmanın ortak ve yetkilisi Nusret Tınmaz’dan ve firma yetkilisi Yücel Tınmaz’dan üretimi yapılan ürünler ve üretim süreçleri ile ilgili bilgiler alındı. Tınmaz, midye çiftliklerinde kullanılmakta olan şamandıra ve kürdan malzemelerinin üretimini çevreye duyarlı üretim teknikleri ile yaptıklarını, çevre dostu üretim anlayışı ile kaliteli malzeme ürettiklerini dile getirdi.
Bandırma ve çevre bölgesinde faaliyet gösteren midye çiftliklerinin sadece ekonomik katkılarıyla değil, deniz ekosistemine sağladıkları faydalarla da ön plana çıktığının altını çizen Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, bu çiftliklerin önemine vurgu yaparak, “Midyeler deniz suyunu filtreleyerek su kalitesini artırarak biyolojik çeşitliliği destekliyor ve doğal filtreler gibi çalışarak deniz suyunun temizlenmesine katkı sağlıyor. Bu, deniz ekosisteminin sağlıklı kalması için büyük bir avantaj,” dedi.
Bandırma ve çevresindeki midye çiftliklerinin, deniz ekosistemine büyük fayda sağladığı ve bu çiftliklerde kullanılan kaliteli malzemelerin üretiminin de bölge ekonomisine ve çevre korumasına önemli katkıları olduğuna vurgu yapan Adem Yılmaz, firma yetkilileri Yücel Tınmaz ve Nusret Tınmaz’a "Firma olarak üretmiş olduğunuz bu malzemeler, çiftliklerin verimli çalışmasını ve çevre dostu bir yaklaşım sergilemesini sağlıyor, midye çiftlikleri için gerekli olan malzemeleri büyük bir titizlikle ürettiğiniz ve bölge ekonomisine katkılarınız için teşekkür ederiz,” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri