Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:02 Edvin Kuc: “Umarım, Türkiye maçı kötü gidişatımızın biteceği bir maç olur”20:00 İtalya Savunma Bakanı: "İsrail güçleri tarafından gerçekleştirilen ve tekra...19:59 Bursaspor Başkanı Enes Çelik: “Tebrikler çocuklar”19:58 Prosinecki: “Türkiye’nin kalitesini konuşmaya gerek yok, hepsi yıldız oyunc...19:57 Çanakkale’de 37 kaçak göçmen yakalandı19:55 Kayserispor, Sinan Kaloğlu’yla ilk antrenmanını yaptı19:53 Sarıyer’de üniversite öğrencisinin başına demir korkuluk düştü19:53 Ayvacık açıklarında 27 kaçak göçmen yakalandı19:49 Vincenzo Montella: “Karadağ ve İzlanda maçlarından iyi sonuçlar almak istiy...19:47 Serhat Akın’a düzenlenen saldırıda 7 şüpheliye 20 yıl hapis istemi19:45 Bakan Güler: "İsrail’in Filistin’de sergilediği devlet terörünü Lübnan’a ya...19:44 Ehliyetsiz sürücünün çarptığı motosikletli hayatını kaybetti19:40 Hull City, Alanyaspor maçı öncesi basınla bir araya geldi19:38 Sokak ortasında arkasından sinsice yaklaşıp böyle vurdu19:34 Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı’nda ilk günün lideri Billy Bolt19:34 Emine Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay’ın eşi Armanda Begay i...19:33 Arda Güler: “Carlo Ancelotti ile aramda hiçbir problem yok”19:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı Rama, Namazgah Camii’ni ibad...19:32 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Van’da 13 gündür kayıp olan Rojin’in babası ve a...19:28 Bozburun karasında 20 düzensiz göçmen yakalandı
Sahil Park
Sağlık 22 Aralık 2023 - 09:52 Yorum: 0

Tekden Hastanesi, Pamukkale Belediyesinin kadın çalışanlarını bilgilendirdi

Denizli Özel Tekden Hastanesi, Sosyal Sorumluluk Projesi olarak her sektörde çalışanlarına yaşayabilecekleri sağlık sorunları hakkında bilgi semineri verdi. Pamukkale Belediyesi’nin kadın çalışanlarına bilgilendirmelerde bulundu.S...

Tekden Hastanesi, Pamukkale Belediyesinin kadın çalışanlarını bilgilendirdi

Denizli Özel Tekden Hastanesi, Sosyal Sorumluluk Projesi olarak her sektörde çalışanlarına yaşayabilecekleri sağlık sorunları hakkında bilgi semineri verdi. Pamukkale Belediyesi’nin kadın çalışanlarına bilgilendirmelerde bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerine hızla devam eden Özel Denizli Tekden Hastanesi, bu kez Pamukkale Belediyesi’nde kadın çalışanlara Kadın Hastalıkları ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde görev yapan Doç.Dr. Ömer Demirtaş ve Op.Dr. Murat Gökhan Kınaş, Kadın çalışanlara yaşayabilecekleri sorunları anlatırken, kadınlardan gelen soruları tek tek cevapladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesine en iyi ve kaliteli hizmeti sunarken belediye personellerine yönelik her türlü eğitimleri de önemsediklerini ifade ederek, "Denizli Özel Tekden Hastanesi ile personellerimiz ve ailelerine yönelik indirim protokolü imzalamıştık. Bu protokol sonrasında, Denizli’nin sevilen önemli isimleri, Tekden Hastanemiz’in kadın hastalıkları ve doğum doktorları tarafından kadın personelimize yönelik bilgilendirme semineri düzenledik. Kadınlarımız her platformda bizler için çok değerli, kadın personellerimize yönelik bu bilgilendirme eğitimi içinde Tekden Hastanesi yönetimine ve değerli doktorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“Denizli’nin sağlığından sorumluyuz”
Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Tekden Hastaneleri olarak şehrin ve bölgenin sağlığından sorumlu olduklarını belirterek, “22 yılı aşkın süredir Denizli’nin ve bölge de gösterdiğimiz sağlık hizmetlerine birde sosyal sorumluluklarımız ile desteklemek istedik. Uzman ve Akademisyen hekim kadromuzla sektörlerin en çok yaşadıkları sorunları bizzat yerinde kendilerine anlatmak, erken teşhisin bu konularda ne kadar önemli olduklarını anlatmak istedik. İnsanlarımız hastaneye gitmeyi erteleyerek, oluşabilecek rahatsızlıkları geciktire biliyorlar. Bizde kendimizi Denizli’nin sağlığından sorumlu olarak görüyoruz bu sebeple ulaşabildiğimiz her sektöre bunları anlatmaya devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

“İmzaları kağıtlara değil kalplere attık”
Denizli’nin en büyük ilçesi olma özelliğini de taşıyan Pamukkale Belediyesi’ne başta gösterdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz diye Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Pamukkale Belediyemiz ile geçtiğimiz günlerde sağlık protokolü imzaladık. İmzaları kağıtlara değil kalplere attık. Bu konu da başta Başkan Avni Örki olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz. İki ailenin buluşması neticesinde bu önemli semineri gerçekleştirdik. Artık Belediye çalışanlarımız oluşabilecek hastalıkların ve önlemlerinin farkında ve neler yapabileceklerini tedavilerini biliyorlar. Bu konuda hastanemiz doktorlarına da teşekkür ederiz. Biz Tekden Hastanesi olarak büyük bir aileyiz. Ve bu aile ortamı bize başarıyı ve Denizli’nin güzel hizmetleri beraberinde getiriyor” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri