Beşiktaş’ın hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı Göztepe maçında kırmızı kart gören Tayyip Talha Sanuç, bu müsabakadan 4 gün sonra bu kez Süper Lig’de Kasımpaşa karşılaşmasında kırmızı kartla oyundan atılarak takımını yalnız bıraktı.
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, bu mücadeleyi de 3 Nisan Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Göztepe’ye 3-1 kaybettiği maçta olduğu gibi 10 kişi tamamladı.
Kartal’da kırmızı kart gören futbolcu da değişmedi.
Kupada İzmir ekibine karşı 36. dakikada gördüğü kırmızı kartla Beşiktaş’ı 10 kişi bırakan Tayyip Talha Sanuç, 4 gün sonra bu kez de ligde Kasımpaşa’ya karşı 44. dakikada kızardı.
Tayyip söz konusu mücadelede 17. dakikada sakatlanan Emirhan Topçu’nun yerine oyuna dahil olmuştu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.