Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 30 Ağustos 2024 - 13:10 Yorum: 0

Tatvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.Tatvan ilçesinde düzenlenen kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Atatürk büstü önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tatvan Kaymakamı ve diğer protokol üyeleri, sabah sa...

Tatvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı.
Tatvan ilçesinde düzenlenen kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Atatürk büstü önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tatvan Kaymakamı ve diğer protokol üyeleri, sabah saatlerinde Atatürk büstünün önünde hazır bulunarak saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
Kaymakamlık, belediye, askeri erkan ve diğer resmi kurumlar adına Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından tören sona erdi. Törenin ardından kaymakamlık makamında düzenlenen programla tebriklerin kabulü gerçekleştirildi.
Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, tebrik için gelen vatandaşları, kurum temsilcilerini ve protokol üyelerini makamında ağırladı.
Tören; şehit aileleri ve mezarlık ziyaretiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri