Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 13 Haziran 2024 - 15:11 Yorum: 0

Tarsus’ta kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi

Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde eğitim alan kursiyerler resim sergisinde hünerlerini sergilerken, katılım belgeleri de törenle taktik edildi.Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kursla...

Tarsus’ta kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi

Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde eğitim alan kursiyerler resim sergisinde hünerlerini sergilerken, katılım belgeleri de törenle taktik edildi.
Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kursların devam ettiği Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde, resim kursu alan kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren merkezde, dönem boyunca eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Sergide yer alan eserler, kursiyerlerin eğitim boyunca gösterdikleri çabanın ve aldıkları eğitimin bir yansıması olarak büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılanlar, kursiyerlerin özgün çalışmalarını ilgiyle inceledi. Katılım belgesi takdim programında, kursiyerler emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.
Yapılan kursların devam edeceğini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Kursiyerlerimizin azmi ve yetenekleri bizleri gururlandırdı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, sanat yolculuklarında başarılar dileriz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri