Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 03 Nisan 2024 - 16:20 Yorum: 0

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasında milletin iradesi ile yenid...

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasında milletin iradesi ile yeniden Şahinbey Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Konak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Başkanı tebrik ettiler
Başkan Tahmazoğlu’nu sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Şahinbeyliler güven tazeleyerek yeniden Şahinbey Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Tahmazoğlu’na tebriklerini iletti. Vatandaşlar, Başkan Tahmazoğlu’na, “Başkanım hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, tebrik ederiz. Görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
“Esnafımızı önemsiyoruz”
Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Fikir alışverişinde bulunarak, daha yaşanabilir bir Şahinbey için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri