Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 11 Ekim 2024 - 10:40 Yorum: 0

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu yıllar sonra babasının kullandığı jeepi sürdü

Erzincan’da bir dönemin Süper Valisi olarak anılan Recep Yazıcıoğlu’nun o dönem kullandığı jeep, Vali’nin oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile buluşturuldu.Vali’nin oğlu, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Erzincan Valisi Hamz...

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu yıllar sonra babasının kullandığı jeepi sürdü

Erzincan’da bir dönemin Süper Valisi olarak anılan Recep Yazıcıoğlu’nun o dönem kullandığı jeep, Vali’nin oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile buluşturuldu.
Vali’nin oğlu, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun jestiyle geçmişe dönerek babasının anılarını tazeledi.
1991-1999 yılları arasında Erzincan Valisi olarak görev yapan Recep Yazıcıoğlu, şehirde bıraktığı izlerle hafızalarda yer etti. O dönemde kullandığı jeep’i, şimdi oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile bir araya geldi. Vali Hamza Aydoğdu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un da katıldığı buluşma, duygusal anlara sahne oldu.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, jest karşısında teşekkür ederek, bu anı unutmayacağını vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri