malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:35 Nazilli Belediyesi’nden ev ve iş yerlerine ilaçlama hizmeti12:34 Akyurt’ta bir fabrikada çıkan yangın söndürüldü12:34 Kastamonu’da bandrolsüz bin150 kilogram tereyağı ile 750 kilogram burgulu p...12:33 Güvenlik kaynakları: "Terörist Gülen, Pensilvanya’da örgütün merkezi sayıla...12:33 Güvenlik kaynakları: "Teröristbaşı Gülen’in cenaze namazını Suat Yıldırım k...12:33 Vodafone’a The Hammers Awards’ta 9 ödül birden12:31 Karısını ve kayınbabasını vurma anı saniye saniye görüntülendi12:30 Zes Solar ve TBEA Grup’tan iş birliği12:29 Sadıkoğlu: “6 şiddetinde depremler yaşarken mücbir sebep sona ermemeli”12:29 Güvenlik kaynakları: "Terör örgütü elebaşı Gülen’in cenazesi Perşembe günü...12:28 ÖNSİAD’ın 5’inci Olağan Kongresi yapıldı, Ekrem Kap başkan oldu12:27 Diyanet İşleri Başkanlığından FETÖ elebaşının ölümüne ilişkin açıklama12:26 Pezeşkiyan: "Avrupa ve ABD, İsrail’i silahlandırıp işlediği her türlü insan...12:24 Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde 200 ton elma hasadı yapıldı12:23 Serdivan’ın o yolu asfaltlandı12:23 BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: "133 imza töreninde toplam 6,2 mil...12:22 Güney Kore: "Kuzey Kore-Rusya arasındaki askeri bağ göz önüne alındığında U...12:22 Ermaksan, yeni nesil savunma teknolojileriyle SAHA EXPO’da boy gösterecek12:21 Erkeklerde daha sık görülüyor, 2 ila 5 yaş arasında başlıyor12:21 15 Temmuz gazisi Mustafa Çağır: “FETÖ’nün ölümünü kutluyorum, Allah bize bu...
Eğitim 22 Ekim 2024 - 10:29 Yorum: 0

Sünnetci: “Ortaya koyduğumuz başarı bizleri gururlandırıyor”

Kurum yöneticileri ve çalışanları ile bir araya gelen Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Eğitim ailesi olarak hep birlikte ortaya koyduğumuz başarılarımızın çevremize örnek teşkil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Şimd...

Sünnetci: “Ortaya koyduğumuz başarı bizleri gururlandırıyor”

Kurum yöneticileri ve çalışanları ile bir araya gelen Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Eğitim ailesi olarak hep birlikte ortaya koyduğumuz başarılarımızın çevremize örnek teşkil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü istek ve taleplerinizi amirlerinize ve bizlere gönül rahatlığı ile dile getirebilirsiniz” dedi.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kurum şube müdürleri, memur ve personeller ile bir araya geldi. Sünnetci burada yaptığı konuşmada “Kıymetli mesai arkadaşlarım. Çalışma alanlarında aile kültürü kolay oluşturulan bir kavram değildir. Ancak geldiğim ilk günden bu zamana müdürlüğümüzün tüm birimleriyle başlattığımız iletişim ortamı sayesinde bizler bir aile olduk. Mutluluklarımızı paylaştığımız gibi zor zamanlarımızda da birbirimizin acısına ortak olmayı bildik. Eğitim ailesi olarak hep birlikte ortaya koyduğumuz başarılarımızın çevremize örnek teşkil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü istek ve taleplerinizi amirlerinize ve bizlere gönül rahatlığı ile dile getirebilirsiniz. Hepinize özverili çalışmalarınızdan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Toplantı dilek ve taleplerin dinlemesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri