Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 25 Temmuz 2024 - 18:20 Yorum: 0

Sultangazi’de cadde göle döndü, suların içinde bozulan aracı vatandaşlar iterek çıkardılar

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yağmur nedeniyle göle dönen caddede vatandaşlar duvara tutunarak su birikintilerini aşmaya çalıştı. Su birikintisi içerisinde bozulup kalan aracı ise vatandaşlar iterek bulunduğu yerden çıkardı.Meteorol...

Sultangazi’de cadde göle döndü, suların içinde bozulan aracı vatandaşlar iterek çıkardılar

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yağmur nedeniyle göle dönen caddede vatandaşlar duvara tutunarak su birikintilerini aşmaya çalıştı. Su birikintisi içerisinde bozulup kalan aracı ise vatandaşlar iterek bulunduğu yerden çıkardı.
Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Sultangazi’de sağanak yağış etkisini gösterdi. Kısa süreli yağış sonrası Habibler Mahallesi’nde birçok noktada su birikintileri oluştu. Araba Konağı Caddesi’nde yaşanan su birikintileri hem yayaları hem de araç sürücülerini zorladı. Araçlar yolda güçlükle ilerlerken, trafik oluştu. Bazı vatandaşlar ise bahçe duvarlarına tutunarak su birikintilerini aşmaya çalıştı.
Öte yandan bozularak suların içinde kalan bir aracı ise vatandaşların iterek kurtardığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri