Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Ekim 2024 - 15:32 Yorum: 0

Sultangazi Belediyesi zabıta ekiplerinden okul kantinlerine sıkı denetim

Sultangazi Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçe genelindeki okul kantinlerinde denetim gerçekleştiriyor. Öğrencilerin hijyenik şartlarda hizmet alması amacıyla yapılan denetimlerde kantinlerdeki yiyecek ve içeceklerin durumu, son kullanm...

Sultangazi Belediyesi zabıta ekiplerinden okul kantinlerine sıkı denetim

Sultangazi Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçe genelindeki okul kantinlerinde denetim gerçekleştiriyor. Öğrencilerin hijyenik şartlarda hizmet alması amacıyla yapılan denetimlerde kantinlerdeki yiyecek ve içeceklerin durumu, son kullanma tarihleri ve genel temizlik şartları kontrol ediliyor.
Öğrencilerin hijyenik şartlarda hizmet alıp almadığını kontrol etmek isteyen Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki okul kantinlerinde denetim gerçekleştiriyor. Kantindeki temizlik şartlarının hijyen kurallarına uyup uymadığı denetlenirken yiyecek ve içeceklerin son kullanma tarihlerine bakılıyor. Okul kantinlerinin sağlık standartlarına uygunluğunu sağlamak için titiz bir çalışma yürüten ekipler, olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde işletmeye cezai işlem uyguluyor.

"Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli"
Denetimlerin düzenli aralıklarla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden kıymetli. Bu yüzden ekiplerimizle birlikte ilçemizdeki okul kantinlerimize sık sık denetim gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz kantinde kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerine bakarken fiyat-etiket kontrolü de gerçekleştiriyor. Ayrıca ortamın hijyen kurallarına uyup uymadığı da ekiplerimizin kontrolü altında. Söz konusu yavrularımız, bu yüzden işletmelerimizin de dikkatli ve özverili olması çok önemli” diye konuştu.

Sultangazi Belediyesi zabıta ekiplerinden okul kantinlerine sıkı denetimSultangazi Belediyesi zabıta ekiplerinden okul kantinlerine sıkı denetim
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri