Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ağustos 2024 - 20:45 Yorum: 0

Süloğlu’nda polis ve jandarma vatandaşlarla buluştu

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde polis ve jandarma ekipleri vatandaşları trafik kuralları ile ilgili bilgilendirdi.Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Süloğlu İlçe Emniyet Amirliği eki...

Süloğlu’nda polis ve jandarma vatandaşlarla buluştu

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde polis ve jandarma ekipleri vatandaşları trafik kuralları ile ilgili bilgilendirdi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Süloğlu İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, trafik tanıtım çalışması gerçekleştirdi.
Ekipler, kullanmakta oldukları teknolojik araçları ve gereçleri vatandaşlara tanıtarak trafik güvenliği ile alakalı broşürler dağıttı.
Öte yandan, çocuklara trafik dedektif kartları tanımlanarak boyama kitapları ve düdük hediye edildi.
Ayrıca, yaşı daha küçük olan çocuklara da üzerinde trafik ile alakalı sloganlar olan balonlar dağıtılarak alkol simülasyon gözlüğü marifetiyle vatandaşların alkol kullanan sürücülerin hissettiklerini deneyimlemesi sağlandı.
İlçede yaşayan vatandaşlar, polis ve jandarma ekiplerine yaptıkları bilgilendirme etkinliği için teşekkür etti.
Ekiplerin ilçedeki çalışmalarının ve bilgilendirme etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri