Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 09 Ekim 2024 - 16:38 Yorum: 0

Şuhut’ta Gazze’ye destek için yürüdüler

Gazze’de 365 gündür süren direnişe destek olmak amacıyla, Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen "Direnişin Simgesi Gazze" yürüyüşü, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Yürüyüş, Şuhut Halk Eğitim Merkezi önünden ba...

Şuhut’ta Gazze’ye destek için yürüdüler

Gazze’de 365 gündür süren direnişe destek olmak amacıyla, Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen "Direnişin Simgesi Gazze" yürüyüşü, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Yürüyüş, Şuhut Halk Eğitim Merkezi önünden başladı ve Şuhut Belediye Meydanı’na kadar devam etti. Etkinliğe, gençlerden yaşlılara, öğrencilerden esnafa kadar her kesimden vatandaşın yoğun ilgisi vardı. Gazze’deki direnişe ve halkın çektiği acılara dikkat çekmek için düzenlenen bu anlamlı etkinlikte, Filistin halkına olan destek bir kez daha güçlü bir şekilde dile getirildi.
Etkinliğe katılan gençler ve öğrenciler, özellikle Filistin halkının karşılaştığı zorlukları daha yakından anlayabilmek ve dayanışma içinde olabilmek amacıyla bu tür etkinliklere katılmanın kendileri için önemli olduğunu belirtti. Yürüyüşte yer alan vatandaşlar ise, “Gazze’de yaşanan zulme sessiz kalmamak ve kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için buradayız.” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri