Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 23 Mayıs 2024 - 16:42 Yorum: 0

Su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı

Eskişehir’de etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonucunda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.Meteorolojinin tahmin ettiği gibi bugün Eskişehir’de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış meydana geldi. Dakikalarda aralıks...

Su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı

Eskişehir’de etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonucunda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.
Meteorolojinin tahmin ettiği gibi bugün Eskişehir’de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış meydana geldi. Dakikalarda aralıksız devam eden yağışlar sonucunda pek çok yerde su birikintileri oluştu. Yağışlar hem vatandaşı hem de esnafı olumsuz etkilerken, trafikte de zor anlar yaşandı. Özellikle TEKSAN Sanayi Sitesi, Sazova Park ve çevrelerindeki birikintiler trafiğin aksamasına neden oldu. Tıkanan rögarlara belediye ekipleri müdahale ederken, güçlükle ilerleyen araç sürücüleri muhtemel kazalara karşı tedbir olması maksadıyla farlarını açarak ve yüksek hız yapmayarak seyahat etti. Yağış nedeniyle trafikte oluşan yoğunluk sonucunda zaman zaman sürücüler arasında gergin anlar yaşandığı da görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri