Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri ile Mobilya Dekorasyon Alanı öğrencilerinden oluşan toplamda 10 öğrenci 2 refakatçi öğretmen ile birlikte 15 günlük staj (Mesleki Eğitim) çalışmalarını yapmak üzere Almanya’ya uğurlandı.
Kurum Müdürü, öğretmenler ve ailelerin yer aldığı uğurlama programında öğrencilere hayırlı yolculuklar dilendi. Kurum Müdürü Yusuf Özcan yaptığı kısa açıklamada "Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini, kazanımlarını geldikten sonra diğer arkadaşlarıyla paylaşıp, yetkin ve erdemli bir birey olarak topluma katkı sunmalarını temenni ediyor, tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi bir borç biliyorum. Staj programına katılacak tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.