Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 15 Ağustos 2024 - 14:50 Yorum: 0

’SPOR A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinlikleri başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinliği ile mahallelere konuk olarak, çocukların ve gençlerin hem spor dolu hem de eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ‘Spor AŞ Bizim...

’SPOR A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinlikleri başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinliği ile mahallelere konuk olarak, çocukların ve gençlerin hem spor dolu hem de eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ‘Spor AŞ Bizim Mahallede’ etkinliklerine bu yaz sezonunda da start verdi. Bu çerçevede , Spor A.Ş. İldem ve Tuna Parkı’nda başta çocuklar ve gençler olmak üzere mahalle sakinleriyle birbirinden farklı sportif oyun alanları ve sahne gösterileriyle eğlenceli zaman geçirdi. Büyükşehir Spor A.Ş. ile birbirinden farklı sportif oyun alanları ve sahne gösterileriyle spor dolu anlar yaşayan çocuklar, voleybol, okçuluk, canlı langırt, tırmanma duvarı, şişme yıkım oyunu, şişme basketbol, futbol dartı gibi spor ve oyunlarla nitelikli zaman geçirdi.
Vatandaşlar, herkesin faydalandığı etkinliklerden memnun olduklarını ifade ederken, bu tür faaliyetlerin her zamanki gibi çocuklara ve kendilerine çok büyük bir fırsat olduğunu kaydettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri